Sök
Visa priser inkl. moms
Alla kategorier
  Meny Stäng

  Katetersimulator kvinnanna & man 1023010

  Tillverkare: 3B Scientific GmbH
  för träning att sätta kateter på ett realistiskt sätt.
  Artikel nr: 1674
  Lagerstatus: Ej i lager (Levereras ca 2 veckor efter beställning).
  16.118,75 kr inkl moms
  i h

  Kvinna
  för träning att sätta kateter på ett realistiskt sätt. Materialet ger en realistisk känsla när du sätter och ta bort katetern i urinblåsan med realistiskt motstånd och insättningsdjup. Materialet i insatsen är mjukt och flexibelt och blygdläpparna är rörliga och kan vidgas. När katetern är korrekt insatt, rinner vätskan ut precis som med en riktig patient. Man kan även kontrollera kateterns läge genom den transparenta urinblåsan. Bukväggen kan tas bort, så att processen kan ses bättre.
  Om det inte längre är möjligt att utföra kateterisering genom urinröret, kan en suprapubisk kateter införas. På PRO versionen har en suprapubisk kateter redan införts, och man kan träna rengöring och att åter sätta katetern.

  Man
  för träning att sätta kateter på ett realistiskt sätt. Materialet ger en realistisk känsla när du sätter och ta bort katetern i urinblåsan med realistiskt motstånd och insättningsdjup. Materialet är mjukt och flexibelt och förhuden är rörlig och penis kan sträckas. När katetern är korrekt insatt, rinner vätskan ut precis som med en riktig patient. Man kan även kontrollera kateterns läge genom den transparenta urinblåsan. Bukväggen kan tas bort, så att processen kan ses bättre.
  Man kan ställa in tre olika nivåer av förträngning av urinröret och i den trängsta inställningen är kateterisering inte är möjlig, vilket leder till slutsatsen att man behöver en suprapubisk kateter. På PRO versionen har en suprapubisk kateter redan införts, och man kan träna rengöring och att åter sätta katetern.

  Levereras komplett med ett bäcken, ett manligt- och ett kvinnligt könsorgan och en flaska, slangar och väska.

  OBS! Gel - Glidmedel måste användas vid införandet av katetern. Den köps separat, se nedan.