Sök
Visa priser inkl. moms
Alla kategorier
  Meny Stäng

  Slutna rummet

  Lägg i jord. Plantera dina växter. Gör fint och ordna ditt landskap i flaskan, så det blir som du önskar. Vattna och sätt på locket och du har fått ett ekologiskt slutet kretslopp.
  Artikel nr: 5632
  Lagerstatus: I lager
  1.031,25 kr inkl moms
  i h

  Lägg i jord. Plantera dina växter. Gör fint och ordna ditt landskap i flaskan, så det blir som du önskar. Vattna och sätt på locket och du har fått ett ekologiskt slutet kretslopp. Inget tillförs, inget tas ifrån er flaska. Förslut locket så att ingen öppnar av misstag. År efter år lever växter och organismer vidare i samspel. Örterna växer upp, avser syre, dör, bryts ned av bakterier, som andas syre och avger koldioxid och åter gror växten...Inget vatten eller näring behöver eller ska tillföras. Ett mysigt och lärorikt sätt att studera samspelet i naturen! Kan växterna föröka sig? Trivs växterna bäst i fönstret eller inne i rummet? Prova! Kan myror eller maskar överleva i flaskan? Starta upp  flera flaskor. Ladda med olika växter och jordmån. Följ med förundran livet i flaskan år efter år.

  En speciell damejeanne med rejäl öppning som tillåter dig att arbeta med händerna inne i flaskan, när du planerar innandömet. Med flaskan får du ett litet häfte som ger anvisningar och skötselråd. I häftet får du också fakta om naturens kretslopp.

  Höjd: 43cm.
  Volym: 19L.